RE:COLLECTED, Mosjøen kunstforening

I will open a solo exhibition in the old Shellstation in Mosjøen September 14  at 6.00 pm.

 

TB-plakat2.jpg
FREDET: Denne bygningen er den eldste originale bensinstasjonen i Nordland. Foto: Tore Wuttudal Samfoto  Stasjonen i Mosjøen er et typisk eksempel på den funksjonalistiske stilen, som slo for fullt igjennom i Norge på 1930-tallet. Den er også den eldste originale bensinstasjonen i Nordland.  Bygningen var i bruk som bensinstasjon fram til 1954. I dag er stasjonen en del av  Helgeland museum . Den er restaurert av museet i samarbeid med Nordland fylkeskommune, og kan besøkes i sommersesongen.

FREDET: Denne bygningen er den eldste originale bensinstasjonen i Nordland. Foto: Tore Wuttudal Samfoto

Stasjonen i Mosjøen er et typisk eksempel på den funksjonalistiske stilen, som slo for fullt igjennom i Norge på 1930-tallet. Den er også den eldste originale bensinstasjonen i Nordland.

Bygningen var i bruk som bensinstasjon fram til 1954. I dag er stasjonen en del av Helgeland museum. Den er restaurert av museet i samarbeid med Nordland fylkeskommune, og kan besøkes i sommersesongen.

IMG_0605.jpg
Temporale summer workshop

Temporale summer workshop

Preparation for the exhibition

Preparation for the exhibition

TB-invitasjoner.jpg
IMG_1014 2.jpg
Rusty steel and silver

Rusty steel and silver